Kvalitetsgaranti | Få 45 min gratis massage

600+ anmeldelser

trustpilot-1.png

Kundeservice tlf: 93 88 00 63

Over 200 uddannede massører

600+ anmeldelser

trustpilot-1.png

Kundeservice tlf:  93 88 00 63

Når du leder efter en sportsmassør på Amager, er det vigtigt at sikre dig, at du finder en person, der er kvalificeret og har erfaring med at give sportsmassage. Sportsmassage er en særlig type massage, der er skræddersyet til at opfylde atleters behov. Den kan hjælpe med at forbedre præstationen, forebygge skader og fremskynde helingsprocessen efter en skade. I bund og grund er sportsmassage en fantastisk måde at holde kroppen sund og velfungerende på bedste vis.

Hvor meget koster en sportsmassage på Amager?

Prisen for en sportsmassage kan variere afhængigt af stedet på Amager og sportsmassørens kvalifikationer. I gennemsnit kan du dog forvente at betale omkring 270-700 kr. for en times massage. Hvis du ønsker en længere session, kan du måske få rabat.

7 store fordele ved en sportsmassage

  1. Det kan være med til at forbedre præstationen.
  2. Det kan forebygge skader.
  3. Det kan fremskynde helingsprocessen, når en skade er opstået.
  4. Det kan forbedre fleksibiliteten.
  5. Det kan forbedre cirkulationen.
  6. Det kan reducere muskelspændinger og smerter.
  7. Det kan virke afslappende og foryngende.

Ofte stillede spørgsmål om sportsmassage

Hvad er en sportsmassage?

En sports massage er en specifik type massage, der er skræddersyet til at opfylde atleters behov. Den kan bidrage til at forbedre præstationen, forebygge skader og fremskynde helingsprocessen, efter at en skade er opstået.

Hvem bør få sportsmassage?

Alle, der dyrker sport eller fysisk aktivitet, kan have gavn af en sportsmassage. Det er dog særligt gavnligt for atleter og personer, der er fysisk aktive.

Hvad er fordelene ved en sportsmassage?

Der er mange fordele ved sport massage, herunder forbedret præstationsevne, forebyggelse af skader og hurtigere heling. Sportsmassage kan også forbedre fleksibiliteten, cirkulationen, muskeltonus og det generelle velvære.

Er sportsmassage smertefuldt?

Sportsmassage er ikke nødvendigvis smertefuld. Den kan dog være ret kraftig, og dybdegående massage kan til tider være ubehagelig. Det er vigtigt at drøfte dine behov og forventninger med din sportsmassør, inden du begynder massagen.

Kan jeg få sportsmassage, hvis jeg er gravid?

Det anbefales generelt, at gravide kvinder undgår dybtgående massage. Du kan dog muligvis få sportsmassage, hvis din graviditet er i de senere faser, og din læge har givet dig grønt lys. Spørg altid din læge, før du får nogen form for massage, mens du er gravid.

Hvad skal jeg have på af tøj til en sportsmassage?

Du bør have løstsiddende, behageligt tøj på til sportsmassage. Det er bedst at undgå stramtsiddende tøj, da det kan begrænse bevægelsen. Sportsmassage er en kraftig behandling, så du bør måske også medbringe et håndklæde til at dække dig med.

Når du leder efter en sportsmassør på Amager, skal du sørge for at spørge om deres erfaring og kvalifikationer med hensyn til at give sports massage. Dette vil være med til at sikre, at du får mest muligt ud af din massage, og at den opfylder dine specifikke behov. Hvis du ønsker en kompetent sportsmassør, kan du finde din på raskrask.dk.

Her kan du finde massage på Amager

Få en rabatkode til din næste massage på...

12%

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en rabatkode på 12% til din næste massage hos RaskRask, som er DK’s største mobile massageklinik.